Een nieuwe gedelegeerd bestuurder voor Meta4Books & Pensioen Jef Maes

Sinds 1 april 2016 heeft Meta4books afscheid genomen van Jef Maes als gedelegeerd bestuurder. Zijn taken bij Meta4books als gedelegeerd bestuurder zullen overgenomen worden door Annemie Speybroeck.

Afscheid van Jef Maes als gedelegeerd bestuurder

Jef Maes, hoofd van het Kenniscentrum van Boek.be sinds 2008, gaat op 1 april 2016 met pensioen. In 1999 kwam Jef in dienst van de VBVB, de voorloper van Boek.be. Hij stond mee aan de wieg van de Boekenbank die op 1 januari 2000 van start ging. Tot 2008 bouwde hij Boekenbank verder uit. Tot vandaag volgde hij dit project verder op als gedelegeerd bestuurder van Meta4Books. Zijn kennis en inzicht zal zonder twijfel gemist worden!

 

Annemie Speybrouck als nieuwe gedelegeerd bestuurder

In de Raad van Bestuur van 24 maart 2016 werd een nieuw gedelegeerd bestuurder gekozen. Deze functie zal uitgevoerd worden door mevr. Annemie Speybrouck. Annemie was reeds aan de slag bij Boek.be als coördinator van de Uitgeverij van de Toekomst en is momenteel hoofd van de dienst Marketing bij Boek.be. Wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerking en wensen Annemie heel veel succes!