Wie is wie

Hannelore Hendrickx

Hannelore Hendrickx is onze administratieve miljoenpoot. Zij zorgt dat de uitgevers snel de nodige ISBN-nummers krijgen en helpt hen bij alle praktische vragen. Ze werkt onder andere mee aan het constant verbeteren van de kwaliteit van onze data en verzorgt mee de website en nieuwsbrieven.

Je kunt bij Hannelore terecht met al je vragen over het aanvragen van een ISBN (of ISBN-prefix) en de facturatie daarvan. Maar ook voor een extra gebruiker voor je organisatie, een kleine fondswijziging of het bijwerken van je gegevens. Tenslotte helpt Hannelore je ook met je algemene vragen over wie we zijn, wat Boekenbank is de administratieve aspecten van lidmaatschap.
 
Je kunt Hannelore ook contacteren als het niet duidelijk is aan wie je je best richt.
 
Hannelore werkt niet op woensdag.
 
 +32(0)33034348

Olivier Fuchs is onze bouwmeester en hoofd van Meta4books. Hij is verantwoordelijk voor de interne werking, maar is ook voor de verdere ontwikkeling van Boekenbank, niet alleen functioneel maar ook hoe we beter kunnen integreren met onze vele leden en partners.

Je kunt bij Olivier terecht met je technische (maar ook functionele) vragen over de werking van Boekenbank, bijvoorbeeld als je een fout tegenkomt, de documentatie niet duidelijk is of een geautomatiseerde koppeling wil opzetten.
 
Schrijf hem zeker ook aan als je suggesties hebt voor verbeteringen of een samenwerking wilt aangaan. Je kunt aan hem ook al je vragen richten over ONIX of een beter inzicht in onze data en het optimaal gebruik ervan.
 
Tenslotte kun je ook bij Olivier terecht voor informatie over onze tarieven, facturatie van het lidgeld, grote fondswijzigingen, de Thema classificatie en de vaste boekenprijs.
 
  boekenbank@meta4books.be
 
+32(0)33034347